Jaarrekening door Anfano

Heeft u ondersteuning nodig bij het maken van een jaarrekening? Daar kan Anfano administraties u bij ondersteunen. Het maken van een jaarrekening dient nauwkeurig te gebeuren. De jaarrekening geeft namelijk een overzicht van de financiƫle situatie van uw onderneming. Wij kunnen dit voor u regelen.

Wat houdt een jaarrekening precies in?

Een jaarrekening kunt u beschouwen als een soort eindverslag van wat uw financiele activiteiten het afgelopen jaar. BV's en NV's zijn verplicht een jaarrekening op te stellen. Deze dienen jaarlijks naar de Kamer van Koophandel opgestuurd te worden. Een jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting op beide. Het scheelt u veel tijd (en kopzorgen) als u uw administratie gedurende het jaar op orde heeft.

Wat kan Anfano voor u betekenen?

Anfano administraties springt hier bij en verzorgt voor u de jaarrekening, voor zowel de fiscus als voor de financiering bij de banken.

Welke mogelijkheden zijn er?

  • Jaarrekening opstellen
  • Jaarrekening uitbesteden

Het overzicht houden als ondernemer is van essentieel belang. Dat kan mede door de financiƫn op orde te hebben. Het ontbreekt de gemiddelde ondernemer aan de juiste informatie. Hier helpen wij u bij.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw administratie?

Neem dan gerust contact op voor een afspraak, of kom eens vrijblijvend langs aan de Bieslookstraat 31-1-H voor een kop koffie en een persoonlijke ontmoeting.


Neem direct contact op!