Vennootschapsbelasting door Anfano

De vennootschapsbelasting (Vpb) is een belasting die wordt geheven over de winst van ondernemingen, de vennootschappen. Een vennootschap is een rechtsvorm, hiervan zijn de meest voorkomende de naamloze vennootschap (NV) en de besloten vennootschap (BV). Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw aangifte van vennootschapsbelasting? Dan bent u bij Anfano administraties aan het juiste adres. Neem daarom gerust contact met ons op voor vragen, of voor een vrijblijvend gesprek. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Hoe werkt vennootschapsbelasting precies?

Vennootschapsbelasting wordt berekend over het belastbare bedrag. Het belastbare bedrag bestaat uit de belastbare winst van de BV minus eventuele verrekenbare verliezen uit andere jaren. Winst is het verschil tussen opbrengsten en kosten van een onderneming, als dat verschil positief is. Onder de kosten die een BV maakt, valt ook het salaris van de directeur-grootaandeelhouder (DGA). Daarover moet loonbelasting worden betaald.

Waarom laat u zich adviseren door Anfano?

Bij Anfano administraties bent u verzekerd van:

  • Zorgvuldige belastingaangiftes
  • Korte communicatielijnen
  • Denken altijd mee met de organisatie
  • Kennis op het gebied van P&O
  • Zorgeloos ondernemen

Als u kiest om uw administratie uit te besteden aan Anfano administraties dan haalt u kwaliteit in huis.

Op zoek naar een goede adviseur?

Wilt u er nou zeker van zijn dat u op de juiste wijze gebruik maakt? Laat u adviseren! Ook voor andere belastingaangifte, zoals de inkomstenbelasting kunt u bij ons terecht.


Neem direct contact op!