Boekhouder Groningen

Als beginnende ondernemer kunt u hoogstwaarschijnlijk wel de nodige hulp gebruiken bij het opzetten van uw boekhouding en administratie. Anfano helpt u hier graag bij. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u geen beginnend ondernemer bent, maar wel behoefte heeft aan ondersteuning bij uw boekhouding. Het is namelijk vaak een tijdrovende klus die u waarschijnlijk liever uit handen geeft aan een professional. Anfano is een administratiekantoor uit Groningen die al meerdere jaren gespecialiseerd is in boekhouding en andere administratieve zaken. Zij ondersteunen u graag bij uw administratie en geven deskundig ondernemers- en personeelsadvies. Hiernaast levert Anfano nog meer diensten rondom administratie. Op de site ontdekt u wat het administratiekantoor voor u kan betekenen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via de site.

Boekhouder Groningen administratiekantoor

Boekhouding is een belangrijk onderdeel van de administratie van uw onderneming. Onder boekhouding wordt het vastleggen van de financiële activiteiten rondom uw bedrijf verstaan. Bij het op orde brengen van uw boekhouding, moet er rekening worden gehouden met een aantal punten, namelijk:

  1. Inkoop
  2. Verkoop
  3. Bank
  4. Kas

Inkoop zijn alle facturen en bonnen die u ontvangt. Met verkoop worden alle facturen die u naar klanten verstuurt, bedoeld. Bank zijn alle bankafschriften van uw bedrijf. Kas is inclusief pintransacties. Anfano Groningen verwacht niet dat elke ondernemer hier genoeg kennis of tijd voor heeft en staat om deze reden altijd voor u klaar om u uit de brand te helpen. Dankzij hun jarenlange ervaring gaan zij snel en professioneel te werk en kunt u zich focussen op andere belangrijke zaken in uw onderneming.

Boekhouder Groningen boekhouding

Het op orde hebben van uw administratie is verplicht. Uw boekhouding is hier uiteraard ook een onderdeel van. Maar hoe weet u nou wanneer uw boekhouding voldoet aan de eisen? Eigenlijk is dat vrij simpel te zeggen. Uw boekhouding is op orde wanneer het maken van een scan in uw boekhouding door de Belastingdienst, snel gedaan kan worden. Dat betekent dus dat uw administratie overzichtelijk en makkelijk door te nemen moet zijn. Dit voor elkaar krijgen, kan soms minder simpel zijn. Hier zijn namelijk verschillende manieren en programma’s voor. Hier weten de boekhouders van Anfano uiteraard alles van en zij helpen u dan ook graag bij het op orde brengen van uw administratie.

Neem direct contact op!

Boekhouder Groningen adviseur

Naast ondersteuning in de boekhouding, kunt u, als ondernemer, bij Anfano administraties ook terecht voor deskundig advies. Het is namelijk alles behalve makkelijk om een bedrijf te runnen. Het vraagt creativiteit en nauwkeurigheid. Administratie speelt hierin een belangrijke rol. Het is dan ook niet voor niets dat velen een administratiekantoor inschakelen voor ondersteuning en advies. Administratiekantoor Anfano geeft u adviezen over belastingaangiften, salarisadministratie, administratieverwerking en meer. Op de site vindt u over welke zaken Anfano u kan adviseren en informeren. Daarnaast kunnen ook de beginnende ondernemers de hulp van Anfano hoogstwaarschijnlijk goed gebruiken. Zo biedt Anfano ook startersbegeleiding. Ideaal voor nieuwe ondernemers. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een kop koffie, neemt u contact op via de site door het contactformulier in te vullen. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.