Salarisadministratie Groningen

Bent of wordt u een ondernemer die mensen in dienst heeft? Dan weet u dat u regelmatig te maken krijgt met administratieve verplichtingen. Een belangrijk onderdeel van deze administratieve verplichtingen is de salarisadministratie. In de loonstroken van uw personeel mogen geen fouten zitten en daarnaast kunt u erg druk worden met de aangifte van loonheffingen. Ook moeten zaken als de pensioenbijdrage moeten correct verwerkt zijn in het salaris. Deze zaken kunnen u al erg veel tijd kosten. Misschien ziet u hier zelfs wel tegenop. Helaas is dit nog maar een deel van de volledige administratie van uw onderneming. Gelukkig kunt u er voor kiezen om hulp in te schakelen van een deskundig administratiekantoor. Anfano is een administratiekantoor uit Groningen die u graag ondersteunt bij uw administratie en boekhouding. U kunt deze zaken volledig uit handen geven, maar het is uiteraard ook mogelijk om zelf een deel te doen en Anfano slechts te laten aansturen en controleren.

Salarisadministratie Groningen boekhouder

Bij de salarisadministratie komt heel wat kijken. Loonstroken en het jaarwerk moeten verzorgd worden. Ook het verzorgen van de loonheffing aangiftes mag niet vergeten worden. U moet een betaalbestand en de journaalpost aanleveren. Daarnaast kunt u misschien ook wel enige hulp gebruiken bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en bruto- en netto berekeningen. Of misschien heeft u gewoon behoefte aan personeels- of ondernemersadvies. Dit klinkt als veel werk, maar Anfano administraties kan u bij elk van deze zaken helpen. Wanneer u dit werk graag uitbesteedt aan een expert als Anfano, kunt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen via de website. U kunt dan afspraken maken voor een eventuele samenwerking. Vaak is het al voldoende om slechts de benodigde gegeven door te geven. Anfano gaat dan voor u aan de slag en zorgt ervoor dat uw boekhouding netjes in orde komt.

Salarisadministratie Groningen kantooradministratie

Naast salarisadministratie is het ook erg belangrijk om uw kantoor administratie op orde te hebben. Dit houdt in dat u een goede boekhouding heeft. Voor een goede boekhouding zijn een correcte belastingaangifte en een duidelijk financieel overzicht van belang. Dit kan erg veel nauwkeurigheid en tijd vragen. Anfano begrijpt dat u het als ondernemer al druk genoeg heeft en neemt deze zaken graag van u over. U hoeft slechts facturen, bonnen, bankafschriften en dergelijke aan te leveren en Anfano regelt het verder voor u. Zo kan het administratiekantoor aan uiteindelijk zelfs de berekening van uw belastingaangifte aanleveren. Op deze manier heeft u een kloppend overzicht van de kosten, inkomsten, omzet en winst van uw onderneming. Mocht u dat willen, kan Anfano administraties vervolgens nog met u naar dit overzicht kijken en met met uw meedenken. Anfano voelt zich namelijk altijd betrokken bij uw bedrijf en werkt zo persoonlijk mogelijk.

Neem direct contact op!

Salarisadministratie Groningen contact

Anfano staat graag voor u klaar en streeft ernaar om u als klant tevreden te maken en te houden. Dit doen zij door zich flexibel en persoonlijk op te stellen en zo efficiƫnt en klantgericht mogelijk te werken. Via deze link kunt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Anfano administraties gaat met plezier de samenwerking met u aan!